Reiser

Opplev Hopp-uka med Roger Ruud som guide! Roger`n har allerede noen turer nedover og etter god suksess så blir det en runde til. Hopp-uka er helt spesiell for alle hoppentusiaster og det å oppleve denne stemningen er helt rått.
      


Vi satser videre på opplevelser!

SEEFELD

Nå er det snart tia for mere normale tilstander, slik at vi kæn legge opp tel ny tur tel Tysk-Østeriske Hoppuka. Da er det jo nyttårs hopprennet i Garmisch-Partenkirchen som gjelder. 

Det er nå 1 jan 2022 40 år sia en drøm je hadde som liten da je såg Bjørn Wirkola på svart hvitt fjærnsyn frå detta renne. Da vant je det renne her, å det må vi feire med en skikkelig jubileumstur.

Dette skar bli en tur for historiebøken. Ser ut tel at vi får med en filmproduksjon der, så da blir det foreviget. Je har itte ælt på plass enda, men fly frå Oslo tel München med avgang kl 06 på morran er på plass, Hemmat kl 21,00 den 3 jan hemmat er å klart. 38 seters buss bestilt å er transporten våres på hele turn, der blir det go stemning, det garanterer je. Nyttårskveld med mat å drekke er så klart på plass. Hotelle kjæm je med seinere, avhenger litt ta antalle vi blir, men vi er mange nå, men plass tel fler.

Har en kamerat i båder Garmich å Seefeld som hjelper meg å få tel ting neri der, så det kjæm je telbake at med mere når ting er på plass.

Vil dekk ta del i denna begivenheten, så meld dekk på. Pris er itte helt på plass sia je venter på noen avklaringer. Men detta skar bli bra.

 Oppdateringer kjæm fortløpende her

 Ønsker dekk ælle VELKOMMEN! 


SKI & ALPETURER 2020/21

 Planlagte turer med forbehold Covid-19 å de aktuelle lands restriksjoner.


Tysk-Østeriske Hoppuka

(Avlyst)


 Gruppe 1.

Garmisch-Partenkirchen

Avreise 31 Des - Hjemreise 3 Jan.

 Gruppe 2.

Innsbruck

Avreise 3 Jan - Hjemreise 6 Jan.


Dette inngår i prisen

  Fly T/R oslo-Munchen

  All Transport

  Billett til Konkurranse
   Gasthaus med frokost
  Felles middag Nyttårskvelden for Gruppe 1
  Felles middag 5 jan. Gruppe 2
  Tursekk

Pris på forespørsel.

Vi flyr til Munchen hvor vi har minibuss ståene klar. Vi bor hele perioden i vakre Seefeld!


OBERSTDORF 

(Avlyst) 

VM NORDISKE GRENER 23 Feb til 7 Mars. 

Roger`n Sport & Fritid AS har klart å fått bestilt et lite å hyggelig Hotel sentralt i Oberstdorf. Detta ser vi fram tel, her er det tradisjoner for norsk suksess å en hyggelig skifest. Vi prøver å tilpass kunders ønsker om dager i mest mulig grad, men legger opp til 3 ulike grunnpakker med datoer og priser. Dette er noe vi fortsatt jobber med, men har dere ønsker, så kom snarest mulig på banen med dette.


Alle turer inkluderer følgende

  Fly T/R Oslo - München. Her kan det bli endringer grunnet mulig samarbeide med charter å større selskap

 Hotel med frokost

 All Transport T/R Flyplass

  All Transport til arrangementet, skistadion rett utenfor Oberstdorf vis ønskelig. Ellers er det bare en hyggelig spasertur til både hoppbakke og skistadion. Muligheter for Pit-Stop med både flytende å fast føde på veien.

 VM sekk så vi kjenner hverandre igjen. 

Ser på andre mulige overraskelser også.

Kommer snart med mere info. Legger ved VM-Programmet så dere kan se litt på hva dere ønsker å få med dere her.