VILKÅR OG BETINGELSER


FRAKT OG LEVERING

Vi sender normalt bestilte varer omgående, senest 3 virkedager etter bestilling er mottatt og betaling godkjent, dersom varen er på lager. Normal leveringstid er 3 til 5 arbeidsdager. Skal du bestille julegaver må bestillingen være på plass hos oss senest 11. desember, da man må beregne ekstra lang leveringstid i dagene opp mot julaften. Vi tar forbehold om forsinkelser rundt helligdager og høytider. Følg med på postleverandørens egne anbefalinger rundt høytider for å være sikker på levering i tide.

Påse at emballasjen er uskadet ved utkvittering av varen. Dersom det oppdages skade på emballasjen,  må dette anmerkes på fraktbrevet,  eventuelt skrive skademelding til transportør. 


UTLAND

Nettbutikken leverer kun ordre til personer med postadresse i Norge om ikke annet avtales. Eventuelle bestillinger fra utlandet må skje via en av våre ansatte og etter nærmere avtale. Alle ordre vi aksepterer å sende til utlandet vil også bli belastet med porto i henhold til satser vi får av våre leverandører.


RETURER

Ikke lagerførte varer (bestilling- og spesialvarer) krediteres ikke, og tas ikke i retur. Dersom du som kunde ønsker å benytte deg av angrefristen forutsettes varen å være ubeskadiget og i original emballasje. Husk å vedlegge fakturakopi eller annet bevis på at avtale er inngått med oss samt utfylt angrerettskjema som kan lastes ned her: Angrerettskjema. Når en vare returneres må du som kunde bekoste returfrakten. Retur på grunn av feil fra selger, krediteres fullt ut. Varer som returneres i oppkrav vil ikke bli hentet. Alle kjøp i nettbutikken vår har 14 dagers angrerett/åpent kjøp


KAMPANJER

Vi har kampanjer med angitte rabatter og disse kan ikke benyttes sammen med eventuelle andre rabatter i form av rabattkoder eller lignende. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre hvor kumulative rabatter inntreffer.


PRISER

Alle våre priser er inkludert merverdiavgift dersom noe annet ikke er spesifisert. Vi tar forbehold om prisfeil og utsolgte varer.


ORDREBEKREFTELSE

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post umiddelbart etter at din bestilling er godkjent. Dersom det viser seg at betaling ikke lar seg gjennomføre vil du få beskjed.